tisdag, augusti 07, 2007

Fetaost och basilika röra

Den här röran är supergod och enkel att göra. Brukar oftast ha den som pålägg på såväl baguetter som mörkt fullkornsbröd men jag använder den även som dipp till grönsaker.




du behöver:

200 g fetaost
1/2 pkt keso (de mindre burkarna)
1 kruka färsk basilika
1/2-1 vitlöksklyfta

Mixa ingredienserna i en mixer. Klart! Inte svårt alls. Håller i kylen i några dagar. Var försiktig med vitlöken, den tar lätt över smaken i den här röran.

2 kommentarer:

Anderwoud sa...

mmmm, det ser gott ut det...landade på din blog genom att klicka på ´nästa´ och där ser man. Ibland finns det faktiskt intressanta saker att läsa. Imorgon äter jag fetaoströra!

Kinna Jonsson sa...

Låter gott!
Tips till dig är att man kan (om man vill och har ett bildbehandlingsprogram) ljusa upp bilderna lite, t ex i Photoshop.